redskap-för-hanterkare-i-norrköping

Hantverkartjänster

Vår byggfirma har auktoriserade hantverkare som alla har stor kompetens inom arbete med badrum. Vi kan hjälpa dig med alla arbetsuppgifter som kan komma på tal vid en badrumsrenovering Norrköping.

Vilka hantverkartjänster utför vi?

När du ska utföra en badrumsrenovering i Norrköping gör du rätt i att anlita hantverkare som vet vad de gör. Vi på Bygg AB i Norrköping är en byggfirma med flera års erfarenhet inom just badrumsrenovering och VVS.

Våra auktoriserade hantverkare och rörmokare kan hjälpa dig med allt från val av kakel till rördragningar och montering av en ny duschkabin. Det spelar helt enkelt ingen roll om uppdraget du har åt oss är stort eller litet. Vi ser till att vi har rätt personal som tar hand om ditt badrum.

När du anlitar våra hantverkare i Norrköping ser vi till att utföra hela arbetet som totalentreprenad. Det betyder att du inte behöver anlita flera olika företag för att ditt badrum ska bli klart. Det här är ett av våra sätt att få dig som kund att känna dig extra trygg.

Rätt personal på rätt plats

När det gäller badrumsrenovering och VVS gäller det att rätt personer arbetar med rätt saker. Vi ser genom våra kontaktpersoner till att du alltid kan känna dig trygg när vi arbetar.

Vi ser till att våra duktigaste kakelsättare utför det arbetet och att det är VVS-arbetarna som drar nya rör när så behövs. När rätt person arbetar med rätt saker blir arbetet alltid ordentligt utfört.

Korrekt utförda hantverkartjänster

Vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete och vi vet hur viktigt det är att arbetet blir noggrant utfört oavsett vad det är som ska göras.

Om badrumsgolvet lutar åt fel åt, om så bara lite grann, kan fuktskador skapas när vattnet ligger kvar eller rinner fel. Därför ser vi till att allt från kakelsättning till montering av blandare och VVS arbete blir utfört med största möjliga precision i ditt nya badrum.

Välkommen att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert angående hantverkartjänster och badrumsrenovering!