nyrenoverat-badrum-i-norrköping

Badrumsrenovering

När du vill utföra en badrumsrenovering i Norrköping kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dig med alla typer av hantverkstjänster som kan behövas för att du ska få precis det badrum du vill ha!

Vi renoverar små och stora badru,

När det gäller renovering av badrum kan vi hjälpa dig oavsett om du har ett stort eller litet sådant som behöver renoveras. Det behöver inte heller vara tal om en totalrenovering utan vi kan också hjälpa dig med omdragning av rör, montering av nya blandare och andra mindre arbetsuppgifter som kanske inte är helt lätta att göra på egen hand.

När det gäller våra hantverkstjänster ser vi till att de utförs på rätt sätt och du som kund kan sedan njuta av ditt nya badrum med gott samvete utan att behöva oroa dig för att fuktskador eller mögel ska dyka upp.

Kundnöjdhet är vårt fokus

Vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd både under tiden vi renoverar ditt badrum, och efter att det är klart. Därför ser vi till att alla våra hantverkare kan det arbete de ska utföra. Du behöver aldrig känna dig osäker på om ett arbete är korrekt utfört eller inte.

Vad kostar badrumsrenovering?

När det gäller våra priser kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri offert. I offerten kan du se vad arbetet kommer att kosta redan innan du bokar in din badrumsrenovering i Norrköping.

Även här ser vi till att hålla dig som kund involverad. Vi diskuterar oss fram till, pris, material och lösningar som passar just dig.

Rätt utbildning och erfarenhet bidrar till större trygghet

Alla våra anställda har behörighet och erfarenhet av att arbeta med våtrum och det är en sak du som kund kan finna trygghet i. Under arbetets gång får du också en kontaktperson.

Det är den kontaktpersonen som kommer att hålla kommunikationen mellan dig och de hantverkare som arbetar med ditt badrum. På så sätt är risken för missförstånd minimal. Det är också smidigt för dig som kund att ha en person att vända dig till om du har några frågor.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du vill renovera ditt badrum i Norrköping!