Om oss

Varmt välkommen till oss på Bygg AB i Norrköping. Vi är experter på allt inom rör, badrum och badrumsrenovering i Norrköping. Vi kan hjälpa dig med både kakelsättning, golvläggning, omgjutning av ett golv som lutar fel och mycket annat.

Kunniga och erfarna hantverkare

Du som kund har alltid en kontaktperson i företaget och det är genom denne kontakten sköts med de hantverkare som arbetar hos dig. Det förenklar en hel del som kund.

Vårt team av certifierad personal och erfarna hantverkare gör att du alltid kan känna dig helt trygg. Oavsett om du behöver hjälp med montering av en duschvägg eller om hela ditt badrum behöver ny VVS kan du få hjälp av oss.

Små och stora projekt

Vi tar oss an både små och stora projekt. Vi kan hjälpa dig med allt från en totalrenovering och sanering av ett mögligt badrum, till att bygga in rör i väggen så att du inte ser dem.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller genom kontaktformuläret om du har en fundering, fråga, vill ha en offert eller om du vill boka in oss för hembesök och planera din renovering.